Antica Aia

 

Beschrijving

Antica Aia

(kamers met ontbijt)
locatie Casalini

De Trulli zijn uniek en alleen te vinden in Puglia, de hak van Italië. Hier zijn tussen 1600 en 1800 veel Trulli gebouwd. Het zijn veelal kleine ronde huisjes met een stenen puntdak die voornamelijk in de Itria-vallei liggen.
Antica Aia bestaat uit vijf trulli, die onlangs zijn gerestaureerd met behoud van zowel de originele stenen als behoud van alle comfort.
Antica Aia ligt op een lage heuvel die uitkijkt over Casalini, een gehuchtje dat deel uitmaakt van de gemeente Cisternino. Dit is een van de mooiste plaatsjes van Italië in de Valle d’Itria.

Het complex bestaat uit de volgende 5 trulli:
Trullo 1 is voor 2+2 personen en bestaat uit een living met open haard en (eventueel op aanvraag 2 bedden), een tweepersoons slaapkamer, badkamer met douche.
Trullo 2 is voor 4+2 personen en bestaat uit een living met tweepersoonsslaapbank, 3 slaapkamers, één met een twijfelaar, één met een eenpersoonsbed en één met tweepersoonsbed. Badkamer met douche.
Trullo 3 is voor 3+2 personen en bestaat uit een living met tweepersoonsslaapbank, een keukenhoek, trap naar een vide, een tweepersoons- en een eenpersoonsslaapkamer. Badkamer met douche.
Trullo 4 is voor 2 personen met kamer et tweepersoonsbed en keukenhoek en badkamer met douche.
Trullo 5 is voor 2 personen met kamer met tweepersoonsbed en badkamer met douche.In de zomer wordt het ontbijt geserveerd in de tuin, in de winter wordt het ontbijt naar uw kamer gebracht. De tuin is voorzien van tuinmeubilair en een barbecue. Er is een gratis WiFi-hotspot beschikbaar bij de receptie.

Het complex beschikt over een zwembad met buitendouche.
Er is Wi-Fi, tv, wasmachine en parkeergelegenheid.
Afstanden:
Eetgelegenheid in Casalini 1km, Cisternino met winkels en restaurants 3km, Ostuni 10km, Locorotondo 14km, Martina Franca en de Adriatische zee met zand- en rotsstranden 15km, San Domenico Golf Club 23km. Luchthaven Brindisi 50km en Bari airport 90km.

 

Antica Aia