B&B La Rosa

 

Beschrijving

B&B La Rosa

(kamers met ontbijt)
locatie Lecce

La Rosa, is een charmante B&B met zwembad op 5 minuten van het prachtige Barokke centrum van Lecce. De B&B is gehuisvest in een prachtige villa die dateert uit het vroege 1900 en is gelegen op een gebied waar voorheen de ruïnes van de voormalige poorten van de Messapische stad Lecce stond. De B&B beschikt over 4 elegant ingerichte kamers met eigen badkamer, televisie, airco en WiFi.

De kunstzinnige eigenares Alessandra, verteld graag meer over de cultuur van haar geboortestad en de omgeving van Lecce. Ook weet zij waar de lekkerste restaurantjes te vinden zijn. Indien gewenst kan Alessandra ook zeil- en/of trekkingtochten regelen.
Het ontbijt staat 's-morgens klaar en kan binnen of op riante terras – met uitzicht over de tuin en zwembad - gebruikt worden.

De villa ligt heerlijk rustig midden in een enorme tuin grenzend aan een privé park, dat deels door de vallei van Cupa loopt. In het park staan nog enkele andere bewoonde villa's, voorheen waren dit zomerverblijven van de aristocratie van Lecce. De villa's liggen verscholen onder de lommerijke hoge bomen en zijn verbonden door een landweg. Om de omgeving van Relais delle Rose te verkennen kunnen gasten gratis gebruik maken van fietsen.

 

B&B La Rosa