Borgo Antico

Beschrijving

Borgo Antico

locatie Carovigno – 4 personen – 50m²

In de prachtige streek bij Carovigno 4km van de zee en 5km van Ostuni ligt B&B Borgo Antico. Een zeer fraai en volledig in stijl gerenoveerd huis, gebouwd rond de beginjaren 800 onder de buitenste muren van de oude stad, met uitzicht op het plein en de toren van het kasteel Dentice Frasso.
Borgo Antico is een vrijstaand huis en de nog jonge eigenaren, die op de eerste verdieping wonen, zorgen dagelijks voor het ontbijt, vanzelfsprekend bereid met lokale producten.
Dankzij de goed uitgeruste keuken is deze locatie in het midden- en laagseizoen eveneens beschikbaar voor selfcatering.

De Borgo bestaat uit een woonkamer met zithoek en slaapbank, twee slaapkamers, één met tweepersoonsbed en één met twijfelaar, badkamer met douche en een kleine keuken. Zeer geschikt voor vier vrienden of een gezin met twee kinderen.

Borgo Antico ligt in een historisch centrum en er is nog steeds een pad – net als in het verleden - dat leidt van huis naar de hoofdingang van het nabijgelegen kasteel.

Culturele en andere bezienswaardigheden:
de zand- en rotsstranden van Torre Santa Sabina 6km; Ostuni 6km; beschermd natuurreservaat Torre Guaceto 15km; Cisternino 20km; Locorotondo en Martina Franca 30km;
Luchthaven Brindisi 30km, luchthaven Bari 105km.

 

Borgo Antico