Masseria Carrone

(kamers met ontbijt)
locatie Carovigno

Beschrijving

echte no-nonsense boerderij van de hard werkende gepasioneerde eigenaren Mariella en Peter. Het bedrijf is bestaat uit zo’n 40 hectare grind waarvan het grootste gedeelte bestaat uit grasland en zodoende ideaal is voor de veehouderij. Dit is uniek in deze provincie! Het vlees, de kaas en de zuivelproducten zijn de belangrijkste biologische ingrediënten en samen vormen zij de specialiteiten op de gezonde menukaart van het restaurant.

De stilte, de geuren en de smaken die bij deze boerderij horen, zorgen samen met het vee voor een oase van eenvoud in de natuur. Er kan worden gewandeld over de groene heuvels, een kijkje genomen worden in de stallen of rustig geluierd worden bij het pas aangelegde zwembad.
Carrone beschikt over zeven comfortabele kamers, een appartement en een typische trullo. Alle kamers hebben een kleine buitenruimte met tuinmeubeltjes.

Trullo: (20 m²) ligt ca. 200 m van de boerderij, is geschikt voor 2 personen en bestaat uit een studio met keukenhoek, een tweepersoonsbed en een badkamer met douche. Er is een tuin met tuinmeubilair en olijfbomen die voor de nodige schaduw zorgen.

De Masseria is als volgt ingedeeld:
Op de begane grond ligt appartement Casularu: (40m²) geschikt voor 6 personen. Casularu bestaat uit een living met tweepersoonsslaapbank en een keukenhoek, 2 tweepersoonsslaapkamers en een badkamer met douche.
Eveneens op de begane grond ligt Il Granao: een suite voor 2 personen met tweepersoonsbed en zithoek met slaapbank en badkamer met douche.
Op de eerste verdieping bevinen zich 2 kamers:
- Camera della Signora: een tweepersoonsslaapkamer, badkamer met douche en terras.
- Camera Padronale: (4 personen) een tweepersoonsslaapkamer, een slaapkamer en stapelbed en badkamer met douche.
In de dependance zijn vier kamers:
- Pony en Giumenta elk met een tweepersoonsbed en badkamer met douche;
- Taurus: geschikt voor 3 personen met een tweepersoonsbed, een eenpersoonsbed en badkamer met douche;
- Asinelli: (4 personen) een tweepersoonsbed, een stapelbed en een badkamer met douche.

Culturele en andere bezienswaardigheden:
Ostuni en Spiagge di Torre Santa Sabina 8km; Riserva naturale di Torre Guaceto 17km;
Cisternino 22km; Locorotondo en Martina Franca 32km.
Luchthaven Brindisi 30km en luchthaven Bari 105km.

 

Masseria Casina Vitale