Masseria Casina Vitale

locatie Ostuni

Beschrijving

Omgeven door statige eikenbomen en eeuwenoude olijfbomen ligt, vlakbij Ostuni de uit 1800 daterende Masseria Casina Vitale. De omgeving die bestaat uit golvende velden begroeid met heerlijk geurende mediterrane planten en struiken en is bij uitstek geschikt om te wandelen. De nieuwe eigenaren hebben bij de restauratie van deze oude boerderij, de kenmerkende rustieke details (zoals bv. de aparte stervormige plafonds) zoveel mogelijk in tact gelaten. Er zijn 6 appartementen en 7 kamers in het herenhuis en de daaraan grenzende landelijke gebouwen ondergebracht.

Bij het zwembad (24x14m) - gesitueerd in een mooie tuin - staan zonnebedden en parasols en onder de bomen in de tuin, staan tafels en houten banken. De kamers beschikken over airco en een safe.
De indeling van de appartementen is als volgt:
Drie appartementen met een kamer met tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed, een kleine keuken, een badkamer met toilet en douche en een gemeubileerd terrasje;
Twee appartementen met met een kamer tweepersoonsbed, een kleine keuken, een badkamer met toilet en douche en een gemeubileerd terrasje.
Eén appartement met een kamer met een tweepersoonsbed, een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden, een kleine keuken, een badkamer met toilet en douche en een gemeubileerd terrasje.

De Adriatische kust met prachtige zandstranden en rotspartijen ligt op 15km. Mooie en interessant plaatsjes om te bezoeken zijn:
Ostuni 6km, Ceglie Messapica 1,5km, Cisternino 16km, Martina Franca 18km, Locorotondo 25km en Alberobello 32km. Het vliegveld van Brindisi ligt op 46km en die van Bari op 110km.