Masseria Celentano – 12 (+2) personen locatie San Severo (Foggia)

 

Beschrijving

Deze agriturismo is een klassieke ‘masseria’ (boerderij) en ligt op een plateau in een heuvelachtig landschap in de provincie Puglia, zo’n 8km van Lucera en niet ver van zee.

Celentano is recentelijk gerenoveerd met de oorspronkelijke materialen uit 1600 en met behoud van de originele charme. Vier eeuwen geschiedenis en modern comfort zijn hier verenigd en laten u genieten van eenvoudige en verfijnde geneugten.

Bezoekers van deze gastvrije accommodatie kunnen tijdens hun verblijf de wijnboerderij Alberto Longo in Lucera bezoeken, de wijnen proeven en een toertje langs de wijngaarden maken. Naast de 2 eetzalen en de tv kamer beschikt de agriturismo over 1 suite en 4 kamers en is geheel ingericht met antiek en keramiek uit Grottaglie. Deze typische stijl is eveneens waarneembaar aan het plafond, de houten balken en de grote bakstenen in de openhaard van het restaurant.

Masseria Celentano beschikt over een groot zwembad (17x7m). Afstanden: Lucera met winkels, een winkelcentrum en restaurants 8 km. Pietramontecorvino en Troia 20 km; Bovino en Lesina 50 km; Manfredonia 60 km, Monte Sant'Angelo 75 km; Foresta Umbra 95 km. Bari luchthaven 145 km.

 

Masseria Celentano