L'Orangerie d'Epoque

 

Beschrijving

L'Orangerie d'Epoque


(kamers met ontbijt of appartement)
locatie Lecce

In het hartje van de mooie Barokstad Lecce ligt B&B l’Orangerie d’Epoque, een warme en charmante 19e eeuwse accommodatie met een heerlijke binnentuin – waar je even vergeet dat je midden in een stad bent – met hoge schaduwrijke bomen waarin kwetterende vogels zich op bepaalde uren van de dag verschuilen.
De Orangerie is zeer smaakvol ingericht en beschikt over een moderne badkamers, tv en kookgelegenheid.
De B&B bestaat uit een suite voor 3 personen met tweepersoonsbed en een lounge met een éénpersoonsslaapbank en badkamer met douche.
Verder zijn er nog 2 tweepersoonskamers met ieder een eigen badkamer met douche. De tweepersoonskamers hebben toegan tot de gemeenschappelijke binnentuin.

De prachtig gerestaureerde stad Lecce is een juweeltje van de Barok architectuur en ligt in de Salento streek. Al wandelend door deze prachtige stad kun je genieten van de dingen die je doen herinneren aan de rijke glorie van die tijd. Naast de schitterende barok kerken, het Romeinse amfitheater en het nabij gelegen kasteel van Carlo V zijn er mooie winkels en gezellige markten.
De Salento streek is wereldwijd bekend vanwege haar goede wijnen zoals de Negroamaro, Primitivo en Salice Salento en om haar prachtige stranden en blauwe azuurblauwe zee. In het hart van de Salento liggen negen dorpen waar nog Grieks gesproken wordt. De twee grootste plaatsen zijn Martano en Calimera.
Culturele en andere bezienswaardigheden in de buurt:
Santa Cesarea, Terme Manduria, Mesange, Otranto en Gallipoli.

 

L'Orangerie d'Epoque