Palazzo Calò

 

Beschrijving

Palazzo Calò

(appartementen met ontbijt)
locatie Bari

Palazzo Calò ligt in een oud palazzo en in de oude binnenstad van Bari op loopafstand van de Basiliek van Nicola, de katedraal het Petruzzelli theater en de oude stadspoort. Bij de restauratie is zoveel mogelijk bewaard gebleven van de oude muren en hierdoor zijn er werkelijk spectaculaire situaties ontstaan die een reis tussen het verleden en het heden suggereren. De inrichting is modern en elegant zonder overdreven te zijn. De accommodatie beschikt over 12 ruime en comfortabele appartementen met een keukenhoek. Elk appartement heeft zijn eigen entree en er is WiFi en LED32 TV. Het ontbijt wordt zeer goed verzorgd. Op aanvraag is er een parkeerplaats.

Het is mogelijk op ter plekke een begeleide stadswandeling met een gids te reserveren en er zijn ook eventueel fietsen voor de gasten beschikbaar.

Vanaf het gemeubileerde dakterras – met op de achtergrond de koepel van de Santa Teresa dei Maschi kerk en de katedraal van San Sabino - heeft men een prachtige uitzicht over de straten en steegjes van de oude binnenstad.

 

Palazzo Calo