Villa I Fumari

 

Beschrijving

Villa I Fumari


(kamers met ontbijt of als gehele villa)
locatie Santa Catarina

Villa I Fumari is een groot wit huis slechts 20m van zee! Het is gebouwd volgens de traditionele mediterane architectonische stijl. Het huis beschikt over een heerlijke tuin met kleurrijke sierplanten en lommerijke bomen. Heerlijk om tijdens de heetste uren van de dag onder te lezen of voor pure ontspanning onder weg te dommelen. De villa is een B&B, maar kan eventueel ook  als zelfstandige villa worden gehuurd.

De villa beschikt over totaal 14 slaapplaatsen en beschikt op de begane grond over een gezamenlijke lounge met toegang naar de tuin en uitzicht op zee; een eetkamer ook geschikt als vergaderruimte en aan de achterzijde - een compleet ingerichte - keuken, voor het ontbijt of voor gezellig gemeenschappelijk gebruik, beiden eveneens met toegang naar de tuin.
De inrichting is zeer smaakvol en vanaf verschillende terrassen heeft men uitzicht op zee.

I Fumari ligt in het kleine stadje Santa Caterina niet ver van het Porto Selvaggio Natuurpark en op zo’n 20 meter van de zee, één van de meest romantische stukjes kust.
Hoewel er tussen het huis en de zee een doorgaande weg ligt, die ‘s zomers nogal luidruchtig kan zijn, is er nauwelijks geluidsoverlast dankzij de zeer dichte begroeiing van bomen en struiken.

Culturele en andere bezienswaardigheden:
Het dichtstbijzijnde zandstrand is Santa Maria al Bagno 2,5km
Dichtstbijzijnde restaurant is in Santa Caterina en de winkels in Nardò op zo’n 5km.
Gallipoli (Lido Conchiglie) 8,5km, Lecce 40km, Otranto 52km, Santa Maria di Leuca 60km.
Acaya Golf Club 50km en luchthaven Brindisi 80km

 

Villa I Fumari